Menú Diada 2016

Menú Diada 2016

Primeros a elegir / Primers a triar

  • Aperitivos / Aperitius
  • Ensalada  Cítrica con queso de cabra y reducción de Pedro Ximenez / Amanida de cítric amb formatge de cabra i reducció de Pedro Ximénez
  • Coca de escalibada / Coca d´escalivada
  • Dips de Salmorejo con arena de aceitunas negras / Dips de Salmorejo amb sorra d’olives negres

Postre

  • Miel y mato / Mel i Mató
  • Yogurt / Iogurt
  • Fruta fresca / Fruita fresca
  • Helado / gelat

Segundos a Elegir / Segons per triar

  • Entraña de ternera corte argentino con patata y cebollitas asadas / Entrama de vedella de tall argentí amb patates a la brasa
  • Lasaña de verduras al horno de carbón / Lasanya de verdures al forn de carbó
  • Butifarra con mongetas / “Butifarra” amb mongetas
  • Lubina asada con tomates y mayonesa de de albahaca /Llobarro rostit amb tomàquet i maionesa d’alfàbrega

Bodega / Celler

  • Clamors
  • Pan y Agua incluido  / Pá i Aigua inclus
Reservar ahora